Webáruház
Kérjük Önt, keresse fel bővülő kínálatú Webáruházunkat!
Fűtéskorszerűsítés
Tekintse át javaslatainkat egy korszerű fűtési rendszerre vonatkozóan!
Alternatív energia
Egészségesebb és biztonságosabb jövő alternatív energiaforrásokkal. Tekintse meg javaslatainkat!
Napelemes referenciamunkáink
Kérjük Önt, tekintse meg a munkáinkról készített fotókat tartalmazó galériánkat!

Miért a CALEO Carbon fűtőfilm és fűtés a felújítók és a házépítők egyik elsőszámú választása?

Mert azt nyújtja, amire Önnek szüksége van. Egy ház vagy egy lakás nem csupán egy épület, melynek fűtésigénye van, sokkal inkább egy otthon, ahol Ön és családja együtt lehet, egy hely melyet saját ízlése szerint formál és tesz élhetővé. Ebben a megközelítésben fontossá válik a biztonság, a komfort, a csend és a tisztaság. A Caleo rendszer mindezt a legmagasabb szinten nyújtja Önnek, emellett gazdaságosan üzemeltethető, akár most akár a későbbiekben megújuló energiaforrással kombinálható. Mi az Ön igényeire szabjuk szolgáltatásainkat, termékeinket és rendszereinket!

Caleo Carbon fűtőfilm a hatékony, energiatakarékos fűtési rendszerhez

Kedvező beruházási költségek, gyors kivitelezés – ez a Caleo Carbon

A CALEO fűtésrendszerek beruházási költsége jóval a hagyományos fűtéseké alatt marad. A rendszer tervezése és kivitelezése alapterülettől függően akár 1 munkanap alatt elvégezhető.
Rugalmasan az energetikai paraméterek alapján méretezhető a teljesítmény, így alacsony energiaigényű épület építése esetén sem jelentkezik hatásfok veszteség mint a legmodernebb gázkazános vagy hőszivattyús rendszerek esetében.

Maximális komfortérzet a Caleo Carbon fűtési rendszerrel

Az infravörös sugárzás hatása az emberi szervezetre

Az infravörös sugárzás hatása az emberi szervezetre

A sugárzó fűtések előnye, hogy az emberi test folyamatos kapcsolatban áll a sugárzó felülettel, így a hősugárzás a szövetekbe hatolva saját energiájával stimulálja az emberi szöveteket előidézve a jobb vérkeringést és a magasabb hő és komfortérzet kialakulását. Padlófűtési rendszereink ideális hőmérsékletet biztosítanak a láb, test és fejmagasságban, ellentétben a hagyományos fűtésekkel ahol a helyiség legmelegebb pontja a mennyezet.

A Caleo fűtési rendszer karbantartásmentes működése

A fűtésrendszerek mindössze a CALEO fűtőelemekből, szerelési segédanyagokból és a vezérlő termosztátokból állnak melyek élettartama kiemelkedően magas így karbantartás, időszakos felülvizsgálatokat, alkatrész utánpótlást nem igényelnek, a meghibásodás lehetősége ez által minimális. Kifejezetten fontos ez a lakóhelyiségeken kívül, irodákban, üzletekben, vendéglátásban és közintézményekben ahol fontos az üzembiztonság, megspórolható alkatrész raktározás és karbantartó személyzet.

Megújuló energia alkalmazhatósága a Caleo rendszereknél

Míg a modern hőtermelővel ellátott költséges fűtésrendszerek és hőszivattyúk gazdaságosan működnek, addig a CALEO fűtésrendszer napelemmel kombinálva költségek nélkül üzemeltethető!

Mindezek után az alábbiakban nézzünk néhány megvalósítási példát a Caleo fűtési rendszerek kialakíthatóságára vonatkozóan:


Caleo Reg extra vékony padlófűtés

Akár utólag is kialakítható padlószint emelkedés nélkül.

Caleo Carbon fűtőfilm, Caleo Reg extravékony padlófűtési rendszer

A CALEO Reg extra vékony padlófűtési rendszer két innovatív fűtőelemből a Caleo CA 80-130 carbon fűtőfilmből és a
BVF H-Mat 100-150 Double Core fűtőszőnyegből all. A fűtőelemek közvetlenül a burkolat alá, illetve annak ágyazórétegébe kerülnek beépítésre.

A Caleo Reg fő jellemzője: alacsony beruházási költségek, minimális energiafogyasztás

A CALEO fűtésrendszerek beruházási költsége jóval a hagyományos fűtéseké alatt marad. A rendszer tervezése és kivitelezése alapterülettől függően akár 1 munkanap alatt is elvégezhető.Rugalmasan az energetikai paraméterek alapján méretezhető a teljesítmény, így alacsony energiaigényű épület építése esetén nem jelentkezik hatásfok veszteség mint a legmodernebb gázkazános vagy hőszivattyús rendszerek esetében.


Caleo Efficient hőtároló padlófűtés

Az alacsony energiaigényű épületek elsőszámú fűtési megoldása

Caleo Carbon fűtőfilm, Caleo Efficient hőtárolós fűtési rendszer

A CALEO fűtésrendszerek beruházási költsége jóval a hagyományos fűtéseké alatt marad. Rugalmasan, az energetikai paraméterek alapján méretezhető a teljesítmény, így alacsony energiaigényű épület építése esetén nem jelentkezik hatásfok vesztés mint a legmodernebb gázkazános vagy hőszivattyús rendszerek esetében.

A Caleo Efficient fő jellemzője: minimális energiafogyasztás

Magas hatásfok, intelligens vezérlés, pontos méretezés.
A hagyományos fűtésekhez képest a hő jóval nagyobb felületen sugárzik, nem alakulnak ki (radiátortól távoli) hideg pontok. 1°C hőmérséklet csökkentés a termosztáton mintegy 6% energiamegtakarítással jár. A kisebb hőmérséklet azonos komfortérzet mellett kevesebb energiát igényel. Caleo fűtés esetén a helyiségek hőmérséklete a sugárzó hőnek köszönhetően akár 2-3°C-al csökkenthető, ezáltal 10-20% energiamegtakarítás érhető el a komfortérzet csökkenése nélkül.


Caleo Direct fal és mennyezetfűtés

„A láthatatlan hőforrás”

Caleo Carbon fűtőfilm, Caleo Direct fal- és mennyezeti fűtési rendszer

A CALEO Direct fal és mennyezetfűtési rendszer kizárólagos fűtőeleme a speciálisan erre a célra kifejlesztett Caleo CA 160-210 carbon fűtőfilm.

A CA 160-210 fűtőelemek közvetlenül az épített gipszkarton szerkezetben a karton mögé kerülnek beépítésre, ezért is tejedt el a „láthatalan fűtés” elnevezés.


A Caleo fűtőfilmről, a FIR (Far InfraRed = távoli infravörös) fűtési rendszerről, valamint a kivitelzésről készítettünk egy videót.

Ezen a videón jól felismerhető a Caleo fűtőfilm rétegezettsége, a kapható tlejesítményadatok és méretek, felhasználási példák, valamint egy kivitelezés képei is fellelhetők.

A videót az alábbiakban szeretnénk bemutatni Önöknek:


 

Bízunk benne, hogy az általunk bemutatott fűtési rendszerek –  és a Caleo Carbon fűtőfilm – megnyerték tetszését, és Ön is elgondolkodik ezen rendszerek hasznosságán. Bármilyen kérdése van, készséggel állunk rendelkezésére.

Köszönjük érdeklődését!

A Komfortos Ház csapata.

 • Caleo szabályozott padlófűtés

  Caleo szabályozott padlófűtés

 • Caleo fal- és mennyezeti fűtés

  Caleo fal- és mennyezeti fűtés

 • Caleo fűtőfilm

  Caleo fűtőfilm

 • Caleo szabályozott padlófűtés

  Caleo szabályozott padlófűtés

 • Caleo Carbon

  Caleo Carbon

 • A Caleo előnyei: Egyenletes melegítés

  A Caleo előnyei: Egyenletes melegítés

 • BVF Inrapanel

  BVF Inrapanel

 • Az Infravörös sugárzás hatása

  Az Infravörös sugárzás hatása

 • Központi porszívó

  Központi porszívó

 • 3 KWp napelem rendszer kiépítése

  3 KWp napelem rendszer kiépítése