Webáruház
Kérjük Önt, keresse fel bővülő kínálatú Webáruházunkat!
Fűtéskorszerűsítés
Tekintse át javaslatainkat egy korszerű fűtési rendszerre vonatkozóan!
Alternatív energia
Egészségesebb és biztonságosabb jövő alternatív energiaforrásokkal. Tekintse meg javaslatainkat!
Napelemes referenciamunkáink
Kérjük Önt, tekintse meg a munkáinkról készített fotókat tartalmazó galériánkat!

A BVF fűtőszőnyeg a nevében rejti megalkotásának célját, valamint rendeltetését: olyan „szőnyeg”, amely fűtőszálat tartalmaz, és helyiségeink fűtésére – pl. padló, vagy oldalfal fűtésére – alkalmas.

Leírásunkban szeretnénk Önnek betekintést nyújtani az elektromos fűtések világába. Mindezt azzal a céllal tesszük, hogy megismertessük Önnel az előnyöket, és felhívjuk figyelmét az esetleges hátrányokra, amennyiben egyáltalán fellelhetők.

Hogyan is néz ki a BVF, és mire alkalmazható a gyakorlatban?BVF fűtőszőnyeg, kicsomagolva

Mekkora költséget igényel a BVF beépítése?

Az elektromos padlófűtési rendszerek – így pl. a BVF fűtőszőnyeg felhasználásával készült rendszerek – beruházási és kiépítési költsége jóval a hagyományos fűtésrendszerek alatt marad. Az egyenletes hősugárzás maximális komfortérzetet biztosít, kevesebb energiafelhasználás mellett.
Felhasználási területei széleskörűek, az alacsony beépítési magasságnak köszönhetően ideális választás a komfortérzet javítására, vagy a meglévő fűtési rendszer teljes kiváltására.BVF fűtőszőnyeg, előkészítés a szereléshez

Vezérelhető, illetve szabályozható-e a BVF-fel kiépített fűtési rendszer?

A válasz természetesen Igen. Programozható vezérléssel kombinálva a helyiségek funkciójuknak megfelelően, időben és hőmérsékletben is önállóan szabályozhatóak. Ez önmagában is akár 20-30% energia-megtakarítást eredményezhet. Manapság ez egyáltalán nem elhanyagolható szempont még akkor sem, ha energiaforrásként részben – vagy egészben – valamilyen megújulú energiaforrást, pl. Napelemes rendszert alkalmazunk.BVF fűtőszőnyeg, szétterítve

Mennyire fáradságos a BVF beépítése, és hová szerelhető?

A BVF elektromos fűtés egy esetleges felújítás, vagy új építés esetén is könnyedén szerelhető, valamint – a környzet állagának maximális megóvása mellett – meglévő burkolatra is helyezhető. Tekintettel arra, hogy beépítési magassága mindössze 4 mm, így a csemperagasztóban is könnyedén elhelyezhető, elrejthető.

Bármilyen kérdése merülne fel a fűtőszőnyeggel mint termékkel – pl. műszaki paraméterek, hozzáférhetőség – , illetve a kiépítéssel – szerelési technológiák, esetleges megrendelés – kapcsolatban, szakembereink készségesen állnak rendelkezésére. A fűtőszőnyeg megvásárolható Webáruházunkban is.

A Komfortos Ház csapata

 • Caleo szabályozott padlófűtés

  Caleo szabályozott padlófűtés

 • Caleo fal- és mennyezeti fűtés

  Caleo fal- és mennyezeti fűtés

 • Caleo fűtőfilm

  Caleo fűtőfilm

 • Caleo szabályozott padlófűtés

  Caleo szabályozott padlófűtés

 • Caleo Carbon

  Caleo Carbon

 • A Caleo előnyei: Egyenletes melegítés

  A Caleo előnyei: Egyenletes melegítés

 • BVF Inrapanel

  BVF Inrapanel

 • Az Infravörös sugárzás hatása

  Az Infravörös sugárzás hatása

 • Központi porszívó

  Központi porszívó

 • 3 KWp napelem rendszer kiépítése

  3 KWp napelem rendszer kiépítése