A fűtéskorszerűsítés 24 hónap alatt tényleg megtérül. Hogyan?

Caleo Carbon fűtőfilm - A fűtéskorszerűsítés 24 hónap alatt megtérül

Caleo Carbon fűtőfilm
A fűtéskorszerűsítés 24 hónap alatt megtérül

A CALEO Carbon fűtőfilm egy szuper vékony, nagy fűtőfelületű fólia, amely egy rendkívül stabil, időtálló, kiváló mechanikai tulajdonságokkal rendelkező, energiatakarékos fűtőfilm. Az egyedülálló gyártási technológiának köszönhetően a CALEO fűtőfilmek jól tűrik az esetleges túlmelegedést, valamint kiválóan viselik a nagy súlyterheléstől származó nyomást.

A gyártás során alkalmazott XXI. századi Nano gyártástechnológiának köszönhetően a CALEO infra padlófűtés üzemeltetése rendkívül egyszerű, üzembiztonságos, a fűtőfilm hosszú élettartammal rendelkezik, olyannyira, hogy rendeltetésszerű használata esetén a hibalehetőség gyakorlatilag kizárt.

A magas minőségének köszönhetően a fűtőfilm kiválóan alkalmas laminált, illetve gipszkarton burkolat alá. Mindemellett nem kíván betonozást, így az épület (régi tégla épület, panel, faház, stb.) bármely szintjére beszerelhető.

Egyszerűsége az árakban is megmutatkozik. A Caleo fűtőfilm és a Caleo tartozékok bekerülési költsége megközelítőleg azonos a hagyományos radiátoros fűtés létesítéséhez szükséges eszközök költségével, azonban a beszerelési munkálatok egyszerűsége révén jóval kedvezőbb áron, rövid idő alatt, lehet egy egészséges, gazdaságos és megbízható fűtést kiépíteni. Ezért is javasolt alkalmazása egy utólagos fűtéskorszerűsítés esetében.

A Caleo Carbon fűtőfilm másik nagy előnye, hogy nagymértékben energiatakarékos, 100%-ban alakítja át az elektromos energiát hőenergiává. A megtermelt hő közvetlenül a fűtendő területen oszlik el így hőveszteség nélkül melegít, ráadásul az infrafűtés egyenletes hőeloszlást biztosít a helyiség egész területén. Ezzel szemben a hagyományos fűtés a csőrendszeren és a kéményen át a megtermelt hő jelentős részét szabadba juttatja, elpazarolja. Ennek következményeképpen a Caleo minden más fűtési rendszerhez képest akár 20%-al kevesebb energiát fogyaszt.

A Caleo-val helyiségenként önállóan programozható a hőmérséklet, így csak ott és akkor kell fűteni ahol arra szükség van. Gyors felfűtési idejénél fogva pedig a tényleges fűtési idő megrövidül így az energiafogyasztás jelentősen csökken.

Az infra fűtésnek az egészségre is jótékony hatása van, hiszen ugyanolyan érzést kelt, mint a nap sugárzása. Az infravörös sugárzás tiszta melegítő sugárzás, nem okoz kellemetlen bőrfelmelegedést, hanem eljut a mélyebb szövetrétegekhez, és ott fejti ki pozitív hatását.

Caleo fűtőfilmet kifejezetten ajánljuk gyerekszobákba, mivel a gyerekek idejük legnagyobb részét a padlón, vagy a padló közelében töltik. Hagyományos fűtés esetét tekintve, gondoskodva a kicsikről a szobát túl kell fűteni, ami nem csak a felsőbb légrétegek magas hőmérsékletéhez vezet, de szárítja a levegőt, keveri a levegőben lévő port és csökkenti a szobában tartózkodók frissességét.
Ezzel szemben a CALEO infravörös padlófűtéssel ellátott helyiségben nincsenek – a radiátoros és a hagyományos padlófűtésre jellemző – szálló port okozó légáramlatok, a statikus elektromosság semlegesítődik, ami kifejezetten előnyös a gyermekek és a porallergiában szenvedők számára. Ez ismételten egy további érv arra, miért Caleo fűtőfilm alkalmazásával valósítsuk meg az esetleges fűtéskorszerűsítést lakóházunkban.

A Caleo Carbon felhasználása sokcélú, amelyre példa pl. a Caleo Reg, Caleo Efficient és Caleo Direct fűtési rendszerek kialakítása. Minderről bővebbet itt, az oldalunkon is olvashat, Caleo Carbon fűtőfilm címen.

Ha a fűtéskorszerűsítés ezen módja megnyerte tetszét és bármilyen kérdése lenne, kérem Önt, forduljon szakemebereinkhez. A Caleo termékek Webáruházunkban is megvásárolhatók.

Köszönjük látogatását!

A Komfortos Ház csapata

Share →

Vélemény, hozzászólás?